Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αργά Και Βασανιστικά Μέσα Στα Μάτια


 Ο υποθετικός Διονύσης είχε πραγματικό ραντεβού με γκομενάκι. Την γνώρισε στο facebook .  Ξεκίνησε με ένα απλό αίτημα φιλίας, συνεχίστηκε με like στα τραγούδια και με την πρώτη ευκαιρία που την πέτυχε στο chat της έστειλε μήνυμα. Τυποποιημένες κινήσεις.
-Γεια (ο Διονύσης, δεν γράφουμε ποτέ  greeklish)
-Γεια (το γκομενάκι, απαντάμε όπως μας γράφουνε)
-Τι τέλειο τραγούδι έβαλες χτες! Έχω φάει κόλλημα, το άκουγα όλη μέρα. (δεν μας νοιάζει πιο τραγούδι ή από πιο είδος, οποιοδήποτε αρκεί να μην ήταν πολύ γνωστό και μας περάσει για άσχετους, δεξί κλικ ''Άνοιγμα σε νέα καρτέλα'')
-Αλήθεια σου άρεσε;
-Πολύ. Που μένεις; (πάντα ρωτάμε, δεν χάνουμε ευκαιρία να ρωτάμε)
-Γαλάτσι, εσύ;
Και πάει λέγοντας

Απαντάει ο Διονύσης και συνεχίζεται η κουβέντα μέχρι να κλειστεί το πολυπόθητο ραντεβού.  Μισή ώρα  συνομιλία είναι καλά,  απαντάμε αμέσως για να δείξουμε ότι ασχολούμαστε μόνο με αυτήν. Αν δεν  μας βγει να  ζητήσουμε ραντεβού από την πρώτη φορά, δεν πειράζει καθόλου,  ίσως την  δεύτερη ή ακόμα και την τρίτη.  Πάντα κλείνουμε λέγοντας ότι χαρήκαμε που μιλήσαμε  αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγουμε. Πάντα έχουμε κάτι να κάνουμε, πάντα όμως. Ανταλλάσουμε κινητά αλλά δεν στέλνουμε μήνυμα ούτε παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να βρεθούμε από κοντά, κρατάμε το μυστήριο όσο πιο πολύ μπορούμε.

Βασικό:  Ποτέ μα ποτέ φατσούλες. Όποιος κάνει φατσούλες είναι gay, τέλος.

 Ο Διονύσης τα κατάφερε και έκλεισε ραντεβού με το γκομενάκι, η συνάντηση κανονίστηκε σε μπαράκι του κέντρου, με χαμηλή μουσική, χαμηλά φώτα και ‘’καλό κόσμο’’.

 Την ημέρα του ραντεβού, πριν βγει, πήγε στην τουαλέτα, όχι για να ξυριστεί, άφησε επίτηδες three days μουσάκι, έκοψε με ψαλίδι τις τρίχες από την μύτη που εξείχαν σαν κάκτος, βρήκε μετά από πολύ ώρα το αποσμητικό για την μασχαλίλα πετάμενο πίσω από διακοσμητικό στοιχείο του μπάνιου που λέγεται πλυντήριο, αρωματίστηκε ελαφρά, φόρεσε τις κάλτσες και το βρακί ‘’ραντεβού ,έβαλε την στολή ‘’είμαι άνετος αλλά έχω και στυλ’’.  Βγήκε.   Πήγε στο περίπτερο και χάλασε το κατοστάευρο   για να πληρώσει με εικοσάρικα στο μπαρ, να μην τον χαρακτηρίσουν και επιδειξία. Μέσα στο Μετρό του ήρθε η φώτιση να αλλάξει τον ήχο κλήσης το κινητού.  Αν χτυπούσε και ακουγόταν ο ύμνος του Ολυμπιακού ενδεχομένως να έχανε πόντους. Έβαλε κάτι πιο ψαγμένο, ξένο τραγούδι εννοείται.

Στην πλατεία Καρύτση σκάει μούρη το γκομενάκι, του κόβονται τα πόδια, πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, ναι, συμβαίνει και αυτό.  Χειραψία, προχωράνε. Ανοίγει την πόρτα του μαγαζιού, την αφήνει να περάσει πρώτη, του χαμογελάει,  πάνε προς το μπαρ, τραβά την καρέκλα της  και την αφήνει να καθίσει, κάθεται μετά από αυτήν, την βοηθάει να κρεμάσει το παλτό της στα κρεμαστράκια κάτω από την  μπάρα, φωνάζει τον μπάρμαν για παραγγελία, ευγενικά αλλά αποστασιοποιημένα . Αυτήν –Μια σαγκρία. Αυτός –Από μπύρες τι έχετε; (να το παίξει και λίγο πραγματογνώμονας)  ,του λέει τις μπύρες ο μπάρμαν,  θα ήθελε να πάρει την Corona αλλά κρατήθηκε.
 -Υπάρχει καμία weiss
Ο Μπάρμαν – Paulaner βαρέλι. 
Ο Διονύσης-Τέλεια, μια Paulaner μικρή.


Εκεί ενεργοποιήθηκε μέσα στο μυαλό του Διονύση μια φωνή που επαναλάμβανε συνεχώς τη φράση  «Κοιτάμε αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια»  «δεν κοιτάμε βυζάκια»  «Κοιτάμε αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια»  «δεν κοιτάμε άλλες γκόμενες τριγύρω»  «δεν κοιτάμε βυζάκια από άλλες γκόμενες». Ο Διονύσης ακλουθούσε κατά γράμμα την εντολή που του έδινε η φωνή μέσα στο μυαλό του, κοιτούσε αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια της κοπέλας. Η κουβέντα ξεκίνησε χαλαρά,  ελαφρά χαμόγελα και συζητήσεις γύρω από την απλή καθημερινότητα.  Μετά από λίγο έπεσαν τα τηλέφωνα ασφαλείας. Πρώτα το δικό του.
-Ναι;
-Έλα ρε φίλε, τι λέει;  καλό το γκομενάκι ή θα την κάνεις;
-Δεν μπορώ σήμερα ρε φίλε, να το κανονίσουμε άλλη μέρα;
-Α, ώστε μας βγήκε καλόοο… Πόσο καλό;  Έλα πες ρε φίλε. Από το ένα μέχρι το δέκα
-Στις εννιά μπορείς;
-Εννιαράκι ρε φίλε, μπράβο χαίρομαι για σένα,  άντε καλή τύχη. Περιμένω νέα.
-Τα λέμε γεια. 
Μόλις έκλεισε ο Διονύσης το τηλέφωνο χτυπάει το δικό της. Το είχε στην τσάντα της, το έβγαλε από την τσάντα και λέει του Διονύση «Με συγχωρείς, πάω λίγο έξω να μιλήσω» (μουσίτσα…) . Η κοπέλα βγήκε να απαντήσει και αυτή στο τηλέφωνο ασφαλείας, αν ερχόταν και του έλεγε ότι κάτι της έτυχε και πρέπει να φύγει, θα το έχανε το κορμί πατριώτη , αν του έλεγε ότι ήταν η ηλίθια η φίλη της που ξεχνάει τα πάντα κτλ… θα το είχε το κορμί πατριωτικά. Επί τη ευκαιρία φώναξε και τον μπάρμαν «Ρε φιλαράκι, παίζει κανα φιστικάκι;» «Ναι, θα σου φέρω σε λίγο».  Επιστρέφει το γκομενάκι, επιστρέφει το βλέμμα αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια.
-Άσε ήταν η τρελή η φίλη μου, με ρωτούσε πώς να πάρει μετρό να  για να πάει στο Αιγάλεω.
Ωραία, το έχουμε το γκομενάκι σκέφτηκε ο Διονύσης.  Πρέπει όμως να κάνουμε κίνηση, πρέπει να περάσει με ήπιο τόνο στο επόμενο στάδιο, την ρώτησε κοιτώντας την αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια
-Έχεις αδέρφια ;(ελπίζοντας να πει ότι έχει μια αδερφή, υπάρχει σχέδιο)
-Ναι έχω μια αδερφή (ατσά)
-Είναι όμορφη σαν και σένα; (έτσι αγόρι μου, μπράβο!)
 Και συνεχίστηκε η κουβέντα λίγο πιο πάνω από το τυπικό, ο Διονύσης ρωτούσε και αυτή μιλούσε. ¨Όλα αυτά κοιτώντας την πάντα αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια.  Εκεί που μιλούσε η κοπέλα, κάτι έπιασε η άκρη του ματιού του Διονύση, κάτι γυάλισε στα δεξιά του, σαν  χαμόγελο γύφτου με χρυσό δόντι. Τσανκκκ , ο μπάρμαν άφησε ένα μπολάκι με φιστίκια. Ο Διονύσης το κατάλαβε αλλά δεν πήρε το βλέμμα του  από τα μάτια της κοπέλας,  την κοιτούσε αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια, με την άκρη του ματιού του οδήγησε το χέρι του στο μπολάκι με τα φιστίκια. Είπαμε, κοιτάμε αργά κα βασανιστικά μέσα στα μάτια αλλά όχι να αφήσουμε και τα φιστίκια, αυτό πάει πολύ! Πήρε ένα φιστίκι χωρίς να έχει πάρει το βλέμμα του από πάνω της, αυτή μιλούσε γλυκά και όμορφα,  η μουσική ήταν απαλή και φωτισμός χαμηλός. Ο Διονύσης έβαλε το φιστίκι στο στόμα χωρίς να το έχει κοιτάξει, κοιτούσε την κοπέλα αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια.  Προσπάθησε να το  δαγκώσει αλλά ήταν σκληρό, με την γλώσσα κατάλαβε ότι έβαλε στο στόμα του ένα φιστίκι Αιγίνης.  Φτού! Σκατά!  Τι να έκανε ο καημένος, να το έβγαζε μπροστά της;  Δεν υπήρχε περίπτωση.  ¨Έφερε το φιστίκι πίσω στους φρονιμίτες και κοιτώντας την αργά και βασανιστικά μέσα στα μάτια άρχισε να το μασουλάει με δύναμη.  Μέσα στο ημίφως και την σιγαλιά άρχισε να ακούγεται δυνατά ένα κρατς κρουτς, κρατς κρους.  Ήταν  το φιστίκι που έσπαγε αργά και βασανιστικά μέσα στο στόμα του Διονύση.  



15 σχόλια:

NamNaira είπε...

Πιο όμορφη από τις φωτογραφίες?
Ε όχι ρε συ αυτό πάει πολύ! Το παράκανες...

Ο καημένος ο Διονυσάκος θα του πονέσανε τα ούλα. Κανονικά έπρεπε σαν σωστός άνδρας να βγάλει το φυστίκι αιγίνης από το στόμα στου, να το κοιτάξει, να πει "ουπς λάθος" και να το ξαναβάλει στο μπολάκι.

Και σιγά μην τον παρεξηγούσε η κοπέλια. Είναι τυχερή που θα της έβγαινε απλός λεχρίτης και όχι σίριαλ κίλερ. Ακούς εκεί μισή ώρα κουβέντα και βγαίνεις για ραντεβουδάκι! Πού πας βρε ούφο?

roza είπε...

ας το κατάπινε το φυστίκι...ή ας πήγαινε τουαλέτα να το φτύσει!! Έπρεπε να σπάσει τους φρονιμίτες του,ο Νιόνιος??
Και θα συμφωήσω και με την προλαλήσασα σε όλα τα άλλα
--Σαλιαγκι!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

χα χα χα χα χα !!!!!! Εξαιρετικό φινάλε!!! Αργά και βασανιστικά στα μάτια ε; Ας καταπιεί το φιστίκι τώρα χα χα χα . Απίθανες οι ιδέες σου.
Αλλά φαίνεται ότι έχεις και πείρα στις γυναικοδουλειές ε; Το πλυντήριο όμως ε; Διακοσμητικό στοιχείο!! Δεν είναι άσχημη ιδέα. Θα το τραβήξω σιγά- σιγά να το πάω στο σαλόνι. Με ένα ωραίο βάζο με τριαντάφυλλα Κίνας μια χαρά θα είναι! χα χα
Καλό σου βράδυ άτιμο πλάσμα!!
Διασκέδασα αφάνταστα!!!!!

Nicotine είπε...

Αύριο θα απαντήσω στα σχόλια, πάλι διάρρηξη έκανα για να δημοσιεύσω.
Τα βλέπω τα σχόλια αμέσως σε mail σε κινητό, αλλά για να απαντήσω πρέπει να κάνω διάρρηξη.
Τα λέμε αύριο

zoyzoy είπε...

Τι να σου πω Ηρακλή με δοκτορά στις γκομενοδουλιές σε κόβω και να κωλώσεις στο αιγινίτικο φυστίκι?

Και τυχερούλης με γκομενάκι πρώτο και γαμώ τα τραγούδια ακούς!

Ευτυχώς σήμερα γλίτωσα την τριχόπτωση!
Ακούς εκεί να μου βγάλεις αγγούρι με τον Χριστόφορο?
Ζηλεύεις μου φαίνεται που δεν σου στέλνω φιλιά αρωματισμένα θαλασσινά:))

gina είπε...

Τ ε λ ε ι ο!!!!Αληθεια τις τηρείς κι εσύ αυτές τις οδηγίες?Πάντως ελπίζω να θυμάσαι τι έλεγε ο Ευαγγελάτος για τα φυστίκια στα μπαρ...
φιλάκια μακ..κι

Nicotine είπε...

NamNaira

Κι όμως γίνεται, σπάνια αλλά γίνεται.

Όσο για την μισή ώρα κουβέντα εννοείται ότι δεν είναι στανταρ, όταν όμως είσαι ''μούρη'' και μπαίνεις σπανίως στο chat γιατί μιλάς στο κινητό με τους φίλους σου και όχι στο ιντερνετ. Τότε μπορεί να συμβεί και αυτό.

Διάβασα όλο το μπλογκ σου, νομίζω ότι αναθεώρησα σε μερικά πράγματα για το ιδανικό ραντεβου. Νομίζω ότι έχεις πολύ χρήσιμες αναρτήσεις.
Βέβαια δεν έχω καλή μνήμη και ξεχνάω γρήγορα οπότε παρά τις συμβουλές σου θα συνεχίσω να γραφω ιστορίες

Σαλιαγκι

Δεν ήθελα να το μάθεις από μένα αλλά μια θωρακισμένη Μερσεντες πάτησε το Μικυ Θεοδωράκη....

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Όχι ρε φίλε δεν κάνει να το βγάλεις από το μπάνιο το πλυντήριο γιατί εκτός από διακοσμητικό έχει και μια άλλη χρησιμότητα. Ο σωστός ό άντρας αφήνει το χαρτί πάνω στο πλυντήριο, ποτέ στην θήκη.
Εμπειρία στις γυναικοδουλειές ; χμ... αυτό νομίζω ότι λέγεται σουρεαλισμός
Έχω μεγάλη εμπειρία στα καμμένα, μ ότι συνεπάγεται αυτό. Πληροφορίες εντός.

Nicotine είπε...

zoyzoy

Εγώ δεν είπα τίποτα, μόνη σου καρφώθηκες για τον Χριστοφορό,
Πάντως το τραγούδι αυτό όντως είχε σταθεί αφορμή να γνωρίσω κάποια, πολύ καμμένη ιστορία, δεν μπορώ να την γράψω εδώ,θυμάσαι ένα σχόλιο τότε με τον Γιωργάκη που μου έλεγες να κρύβω λόγια κτλ κτλ, κατάλαβες...
Φιλιά

Τζίνα

Μερικές από τις οδηγίες τις είχα πάρει από σένα.
Πόσες φορές την έχεις ακούσει αυτή την ιστορία; Φαντάζομαι έχεις καταλάβει ποια είναι.
Φιλιά

Prisoned Soul είπε...

Κρίμα παιδεύτηκε ο Διονυσάκης!!! Εντάξει καλά τα πήγε πάντως... αργά και βασανιστικά, αλλά καλά!!

roza είπε...

Πάει ο Μίκυς? Οιμέ!!! Και τώρα θα έχουμε τα επικήδεια αφιερώματα!

Nicotine ετοιμάζεται να σου επιτεθεί για αυτήν την ιστορία, να προσέχεις! Όλο το βράδυ αυτό άκουγα:

'Τίποτα καλό δεν συμβαίνει..(θα στο συμπληρώσει αυτή)'
--πλυντήριο

roza είπε...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αυτή στη φωτογραφία είναι η θηλυκή αηδία από την τριλογία βαμπιροερώτων?
--πλυντήριο

roza είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ!!!!! το ραντεβού στα τυφλά ήταν πετυχημένη εκπομπή στις αρχές του 90 γιατί έδινε ταξίδι δώρο!!!Στη πραγματική ζωή όμως το μόνο που ισχύει είναι: ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ!!! Επίσης ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!! Και γενικά σταμάτα να παραπλανάς το κόσμο με ιστορίες τύπου: το μόνο πρόβλημα σε ένα ραντεβού με έναν αγνωστο είναι το φυστίκι αιγίνης που θα χρειαστει να σπάσεις με το φρονιμίτη!!! Πες την αλήθεια: ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!!
--κακιασμένο Σαλιάγκι(Δεν είχα προσέξει οτι δεν έβαζα τόνο!!)

Nicotine είπε...

Μαρία

Αυτά παθαίνει κανείς όταν βγαίνει ραντεβού στα σκοτάδια.
Βρήκα ιντερνετ, απίστευτο; Θα έρθω και από τα δικά σου

Πλυντήριο

Μόλις είχα ξυπνήσει και τσέκαρα τα mail στο κινητό, με μισάνοιχτα μ'άτια είδα το πρώτο το δικό σου, στην αρχή νόμιζα ότι έγραψες ''από την τριλογία των βορειοηπειρωτών''
Σκέφτηκα, μα καλά τι παίρνουν αυτές τέλος πάντων και είναι τόσο καμένες; Μετά το ξανακοίταξα και είδα ότι εγώ είμαι ο καμένος, αλλά φαντάσου να βγει μια τριλογία με Βόρειοηπειρώτες, δεν θα ήταν γαμάτο;

Σαλιάγκι

Εννοείτε ότι θα διαφωνήσω με αυτήν σου την στάση. Ας τα πάρουμε ένα ένα.

1 Βγαίνοντας ραντεβού στα τυφλά, μπορεί να σου τύχει και ο Μικύς, δεν ξέρεις ποτέ... γιατί να αποκλείσεις κάθε ευκαιρία να τον συναντήσεις;

2 Μπορεί επίσης αν βγεις με κάποιον που να φοράει εσώρουχα ή πυτζάμες με τον Μικυ και να ταιριάζετε

3 Το χειρότερο δεν είναι να βγεις με κάποιον που ασχολείται με τα οικονομικά, το χειρότερο είναι να βγεις με κάποιον πολιτικοποιημένο νέο.Βασικά δεν είναι κακό να είναι κάποιος πολιτικοποιημένος, κακό είναι να σου τα πρήζει... εμπειρίες δικές μου.... τεσπα...

4 Μπορείς να βγεις και να πας σε ένα μαγαζί που να παίζει μόνο Μικύ και ότι και να λέει ο άλλος εσύ να περνάς τέλεια

Δυσκολεύτηκα πολύ να ολοκληρώσω αυτό το σχόλιο, ο Μικύς μου παραλύει το μυαλό

Vicky είπε...

τι να πω και εγω που με καλυψανε οοοολοι οι προηγουμενοι?Ολοι οι τρελοι εδω εχουμε μαζευτει!
Υ.Γ ε λ ι ω σ α με την αναρτηση!

DTR είπε...

Πολύ Καλό.

Στα τέσσερα

Η μέρα ήταν Σάββατο , τα στήθη της μικρά και αυτή επίσης.  Τη λέγανε Αθηνά, τίποτα άλλο μη ρωτήσεις.  Δυο βδομάδες  μετά από αυτό το Σάββα...