Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Fuck Φατσούλες

Μιλούσα στο chat του facebook και η οθόνη ήταν κάπως βρώμικη, και μου στέλνει η κοπέλα μια φατσούλα με χαμογελάκι που φαίνονται και τα δόντια (:-D , αυτή η μαλακία νομίζω ότι είναι) και λοιπόν όπως μου ρχετε η κίτρινη χλαπάτσα και εμφανίζετε στην οθόνη, τα δόντια της φατσούλας εμφανίστηκαν ακριβώς πάνω σε μια κουκίδα σκόνης, και η φατσούλα ήταν σαν να είχε ένα χαλασμένο δόντι. Περίμενα λίγο μπας και μου στείλει την άλλη την παπαριά, αυτό με την γλώσσα έξω ( :-P, ναι αυτό, λες και δεν ξέρουμε ότι κάνεις πλάκα, πρέπει να στείλεις και φατσούλα), περίμενα λέω την παπαριά με την γλώσσα έξω να γλύψει την σκόνη από την οθόνη. Τίποτα εκεί η πουτάνα η σκόνη, θα μου πεις γιατί δεν την καθάριζα με το χέρι ή με κανα πανάκι…:-( προσπάθησα αλλά είχε κολλήσει, δεν ήταν απλώς σκόνη, ήταν σταγόνα που είχε μαζέψει σκόνη και είχε στεγνώσει. Και με τις φατσούλες να διευκρινίζουν τα αισθήματα του συνομιλητή περνάει η ώρα, και η μουσική δεν ταιριάζει , και τα φώτα δεν ταιριάζουν, και λέξεις είναι λίγες και άχρωμες και περιμένεις απάντηση και μιλάει και με άλλους και μαζεύει η σταγόνα σκόνη και ξεραίνεται πάνω στον υπολογιστή και σου χαλάει το χαμόγελο.

2 σχόλια:

Sweet truth! είπε...

Αυτές τις φατσούλες πολύ τις χρησιμοποιούσα, αλλά δεν άρεσαν σε "άλλους" και τις έκοψα, ίσως στείλω βεβαια που και που εκείνη με το φιλάκι αλλά τίποτε άλλο.

ΥΓ. καλά χθες πέρασα μια μέρα, που εσύ θα μπορούσες τέλεια να περιγράψεις, σε σκέφτηκα ύστερα από πολλά παρατράγουδα που μου συνέβησαν...

Τέλος πάντων ίσως την αναρτήσω, θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που γράφω αλλά εσένα ίσως σου αρέσει.
:-*

Ανώνυμος είπε...

Ευαγγελία: Μήπως ήμουν...εγώ...; Γκλουπ!